مدیر پروژه خودروی سورن سال:
سورن سال، آماده تجاری سازی است
مدیر پروژه خودروی سورن سال از آمادگی ایران خودرو برای تجاری سازی این محصول در یك ماه آینده آگاهی داد.
به گزارش لوازم فلزی به نقل از ایران خودرو، اسفندیار نیک پور، با اشاره به توان تولید سالانه ۳۰ هزار دستگاه خودروی سورن سال، درباره اهداف شکل گیری پروژه، گفت: تولید این محصول با هدف پشت سر گذاشتن برخی استاندارها و الزامات و نیز به روز آوری آیتم ها و فیچرهای خودرویی برمبنای نیاز بازار شکل گرفته است.
وی با اشاره به مزایای خودروی سورن سال نسبت به خودروی مبنا، اضافه کرد: این خودرو دارای چراغ دی لایت یا روشنایی روز است که در دسته الزامات جدیدی قرار دارد که برای خودرو ها تعریف شده است. هم چنین چراغ های عقب این خودرو تغییر یافته و دارای مه شکن و چراغ دنده عقب است. بعضی از دیگر الزامات همچون ایمنی کودک نیز بر روی صندلی های این خودرو تعبیه شده است.
مدیر پروژه خودروی سورن سال با اعلان اینکه این خودرو دارای موتور 7EF با قدرت ۱۱۶ اسب بخار در شش هزار دور با حداکثر گشتاور ۱۶۰ نیوتن متر در چهار هزار و ۵۰۰ دور و استاندارد آلایندگی اروپا پنج است، گفت: حجم تغییرات این محصول شامل جلو پنجره و سپر جلو و از نمای جانبی نیز رینگ های جدید دو رنگ است. ایران خودرو برای اولین بار در ایران موفق شد این مدل از رینگ را داخلی سازی کرده و تکنولوژی ساخت آنرا وارد کند.
وی با اشاره به بقیه مشخصات خودروی سورن سال، اشاره کرد: درهای جانبی، دستگیره ها و زه های جانبی این محصول تغییر یافته و شیشه عقب و شیشه درهای عقب دودی است. در ناحیه عقب خودرو نیز سه حسگر و اسپویلر بر روی خودرو نصب شده است.
نیک پور در ادامه اظهار داشت: بر روی داشبورد خودرو، صفحه نمایشگر (MFD) نصب شده و برخی افکت های آن گرفتار تغییرات شده است. فرمان خودرو جدید و به روز آوری شده همراه با کروز کنترل است. صندلی های این محصول تغییرات ظاهری یافته و روکش ها عوض شده است. هم چنین رودری ها و طرح های روی آن نیز عوض شده و کفپوش های خودرو تغییر یافته است.
وی با اشاره به حجم داخلی سازی در سورن سال، گفت: تمامی قطعات این خودرو توسط سازندگان داخلی تولید و تامین می شود. یکی از مواردی که در گذشته ایران خودرو را در راه تامین گرفتار مشکل می کرد، سیستم برق و پلت فرم برقی بود. اما هم اکنون با داخلی سازی این مجموعه و نصب آن بر روی محصولات ایران خودرو، مشکلات دراین زمینه مرتفع شده است. هم چنین به لطف بهره گیری از دانش مهندسان ایرانی، قطعه ای. سی. یو نیز در داخل کشور تولید و تامین می شود.
نیک پور با بیان این که ظرفیت تولید سالانه ۳۰ هزار دستگاه از این محصول ایجاد شده، به درصد پیشرفت پروژه سورن پلاس اشاره نمود و اظهار داشت: هم اکنون فاز آغاز به تولید این پروژه طی می شود و تا یک ماه دیگر، مرحله تولید انبوه خودرو شروع می شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب