کشاورزی سنتی و هدررفت ۷۰ درصدی آب

کشاورزی سنتی و هدررفت ۷۰ درصدی آب

به گزارش لوازم فلزی، البرز مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان البرز، اظهار داشت: ابزارهای سنتی دیگر جوابگوی نیازهای بخش مدیریت مصرف آب نیست و برای حفظ منابع باید از تکنولوژیهای جدید استفاده نمائیم.



داوود نجفیان در گفت و گو با ایسنا درباره ی استفاده از تکنولوژی های جدید در عرصه کنترل مصرف آب اظهار داشت: مدیریت پایدار منابع آبی از با اهمیت ترین و حیاتی ترین اولویت های برنامه های کاهش مصرف آب و حفظ منابع زیرزمینی است که برای تحقق آن باید از فناوری ها و تکنولوژی های جدیدی استفاده نمائیم.

وی با تأکید بر ضرورت به کارگیری تکنولوژیهای جدید اضافه کرد: با توجه این که در وضعیت فعلی منابع آبی ما محدود شده است؛ برنامه ریزی و ابزارهای سنتی دیگر جوابگوی نیازهای این بخش نیست. به عنوان مثال در بخش تامین و توزیع آب کشاورزی اگر بخواهیم به شیوه سنتی و غرقابی عمل کنیم؛ طبیعتا قسمتی از آب را از دست خواهیم داد.

نجفیان اضافه کرد: باتوجه به ضرورت های کاهش و مدیریت مصرف آب، وقتی جهان به سوی استفاده از تکنولوژی های جدید روی آورده است؛ ما هم به این سمت حرکت کرده ایم و امیدواریم دراین خصوص پیشرفت های بیشتری را داشته باشیم.

مدیرعامل آب شرکت منطقه ای بیان کرد: وقتی می گوییم راندمان متوسط مصرف آب کشاورزی ۳۰ درصد است یعنی ۷۰ درصد آب از دسترس خارج می شود. بدین سبب استفاده از فناوری و تکنولوژی های روز به ما کمک می نماید تا بتوانیم همین ۳۰ درصد را در اختیار گیاه و کشاورزی قرار دهیم و از هدر رفت آب جلوگیری نماییم.

وی تصریح کرد: در بخش آب آشامیدنی تکنولوژی هایی وجود دارد که با بهره گیری از آن در بخش خانگی می توان تا ۴۰ درصد مصرف آب را کاست. برای سنجش، کنترل برداشت و مصرف آب اعتقادم بر این است که سامانه های هوشمند باید به کار گرفته شود تا ضمن حفظ منابع، اجازه استفاده و برداشت بیش از اندازه به مصرف کننده داده نشود.

نجفیان اظهار داشت: از این راه می توانیم بصورت خود کنترلی و ازراه دور میزان برداشت ها را کنترل نماییم. هم اکنون برخلاف بخش برق، در حوزه آب سامانه دیسپاچینگ محدودی در اختیار داریم. این سامانه بصورت آنلاین می تواند میزان مصرف بیش از حد مجاز را کنترل و مدیریت کند.

وی بیان کرد: کنتورهای هوشمند که بصورت آنلاین میزان آب مصرفی را مشخص کرده و در صورت مصرف بیش از اندازه مجاز، با قطع جریان، جلوی برداشت اضافی آب را می گیرد، نمونه ای از تکنولوژی های جدید است که به سوی استفاده از آنها حرکت کرده ایم.

نجفیان اشاره کرد: معتقدم که در استان البرز به ویژه در مورد انبوه سازی ها و شهرک های جدید می توان از این سامانه های هوشمند و به روز بهره برد و از این راه کمک بزرگی برای کنترل مصرف آب داشته باشیم. در غیر این صورت فقط با تغییر قیمت نمی توان به کاهش مصرف آب رسید.





منبع:

1404/01/10
15:52:11
5.0 / 5
16
تگهای خبر: ابزار , چین , شركت , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
MetalSaz لوازم فلزی

metalsaz.ir - حقوق مادی و معنوی سایت لوازم فلزی محفوظ است (1396 - 1404)

لوازم فلزی

ساخت لوازم فلزی ، ارائه اطلاعات جامع در مورد همه لوازم فلزی ، صنعتی خانگی تاسیساتی