توسعه بازارهای صادراتی، کلید رونق تولید
به گزارش لوازم فلزی، قائم مقام سازمان توسعه تجارت اظهار داشت: رونق تولید منوط به توسعه بازارهای صادراتی است.
به گزارش لوازم فلزی به نقل از مهر، مرتضی صالحی، قائم مقام سازمان توسعه تجارت ایران در جلسه کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی ایران اظهار نمود: رونق تولید منوط به توسعه بازارهای صادراتی است؛ نقش کارگروه صادرات در تحقق شعار سرمایه گذاری برای تولید بی بدیل است و باید همگی خویش را مکلف به حرکت در این خصوص بدانیم.
وی اضافه کرد: کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی ستون شورایعالی صادرات غیرنفتی است و به نظر می آید اگر محتوای جلسات منجر به خروجی مورد نیاز بخش خصوصی و توسعه صادرات نشود اهداف مد نظر را محقق نکرده است. جلسات توسعه صادرات غیرنفتی باید مستمر برگزار گردد.
قائم مقام سازمان توسعه تجارت خاطرنشان کرد: باید مشکلات حوزه های تخصصی در این جلسات مطرح و کارگروه به سمتی هدایت شود که هر چند وقت یک مرتبه یک قانون اصلاح و یا وضع قانون جدید پیشنهاد شود؛ به بیان دیگر خروجی هر جلسه باید منتج به حل مشکلات شود.
در ادامه امیر روشن بخش قنبری معاون ارتقاء کسب و کارهای بین الملل سازمان توسعه تجارت ایران رویکرد جدید سازمان را مبتنی بر نگاه ویژه به بخش خصوصی اعلام نمود و اضافه کرد: جریان آزاد اطلاعات در گلوگاه های حوزه صادرات و مرتب آن باید امکان گمانه زنی برای صادرات را ایجاد نماید این در حالیست که پهنا به شکل مستقیم با دستگاه ها تبادل نمی شود به این معنا که ارتباط سیستماتیک بین دستگاههای مربوط و بازیگران اصلی صادرات وجود ندارد و این مورد به یکی از معضلات تجار و بازرگانان ما تبدیل گشته است ازاین رو نمی توانند سهم خویش را در بازارهای صادراتی پیشبینی کنند.
وی افزود: باید از ابزارها استفاده تا اطلاعات در یک بستر یکسان قرار بگیرد که از یک منظر گزارش ها عرضه شود و لازمه این مهم اینست که دستگاه ها به یک وحدت رویه برسند؛ همینطور باید جریان درست دسترسی به اطلاعات را یکسان و برابر نماییم و آنرا سامان بدهیم.
معاون ارتقاء کسب و کارهای بین الملل سازمان توسعه تجارت ضمن اشاره به ضرورت اصلاح قوانین تصریح کرد: با نگاه دولتی نباید قوانین وضع شود به نظر بنده باید با ایجاد یک کارگروه قوانین احصا و با دعوت از بخش خصوصی و انجام یک فرایند معکوس، از مشکل به فرایند و از فرایند به تصمیم و ابلاغ برسیم.
منبع: لوازم فلزی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب